Unieke manier van sporten: de Milon Cirkel

Wil jij starten met sporten, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar heb je geen zin in het instellen van toestellen, lang moeten trainen en wachten op een vrij toestel? Dan heeft Fit in Ambacht voor jou de oplossing: de Milon Cirkel! 

Voordelen Milon Cirkel:

 • altijd begeleiding van één van de medewerkers.
 • de training is kort, maar 35 minuten.
 • in 35 minuten verbeter je je spierkracht EN uithoudingsvermogen.
 • automatische instelling van de toestellen, dus geen gedoe met knoppen en gewicht instellen.
 • door de automatische instelling zit je altijd goed op het toestel en voer je de oefening kwalitatief goed uit, waardoor het effectiever is.
 • snelle wissel, na 30 sec. start je met de volgende oefening.
 • door de afwisseling met de cardio toestellen blijft je hartslag hoog tijdens de training, waardoor het meer effect heeft.
 • door de zwaardere weerstand in de teruggaande beweging train je je spieren in 2 richtingen waardoor je meer effect hebt.
 • de training is tijdsgestuurd, waardoor je altijd na 35 minuten klaar bent. Hierdoor is het gemakkelijk in te plannen in je dagelijkse leven.
 • vaste volgorde van toestellen, dus niet nadenken welke oefening je moet gaan doen.
 • door de vaste volgorde "zie" je het eindpunt van je training, waardoor je minder snel afhaakt. Dit zorgt voor een beter resultaat.
 • iedereen wisselt op hetzelfde moment, waardoor je nooit hoeft te wachten op een toestel. Je kunt achter elkaar door, waardoor het meer effect heeft.
 • na iedere 20 trainingen verandert de manier van trainen. Hierdoor krijgt je lichaam een nieuwe trainingsprikkel en kun je resultaat blijven halen.

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen voor kracht en uithoudingsvermogen. Samen met een trainer worden éénmalig alle toestellen ingesteld. Jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren worden bewaard. Iedere keer dat je je aanmeldt op het toestel, stelt deze zich in naar jouw lichaam. Hierdoor kun je de oefening niet meer verkeerd doen. 

1 x in de 5 dagen 35 minuten trainen

Een volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten! Je maakt 2 rondes op de cirkel. Per ronde doe je 6 spieroefeningen van 1 minuut en 2 conditieoefeningen van slechts 4 minuten. Hierdoor gaat het sporten met de Milon Cirkel heel snel. 1 x per 5 dagen op de Milon Cirkel trainen is al voldoende voor resultaat!

Meer resultaat, hoe kan dat?

Je bent sterker als je iets moet tegenhouden, dan wanneer je iets moet wegduwen. In de teruggaande beweging van een oefening kun je dus een zwaarder gewicht hebben. Op gewone fitnesstoestellen kun je dit niet instellen. Op de Milon krachttoestellen kan dat wel. Heen en terug heb je een verschillende weerstand, waardoor je in de teruggaande beweging nog steeds traint. Hierdoor doe je per beweging meer dan op een gewoon toestel en heb je met een Milon training meer resultaat.

Vanaf de eerste training merk je al verschil!

Met de Milon Cirkel kan je dus heel veilig en effectief trainen. Maar word je er ook fitter en slanker door? Zonder twijfel! Door de speciale en persoonlijke trainingsmethode train je zeer efficiënt. Met minimaal één training in de 5 dagen verhoog je jouw stofwisseling en verbeter je je uithoudingsvermogen aanzienlijk. Daar hebben we inmiddels ruimschoots ervaring mee.