Unieke manier van sporten: de Milon Cirkel

Wil jij starten met sporten, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar heb je geen zin in het instellen van toestellen, lang moeten trainen en wachten op een vrij toestel? Dan heeft Fit in Ambacht voor jou de oplossing: de Milon Cirkel! 

Voordelen Milon Cirkel:

  • Slechts 1 x per 5 dagen 35 minuten trainen
  • Zowel kracht- als conditietraining in de cirkel
  • Automatische instelling van het toestel op je lichaam
  • Automatische instelling van het gewicht van de oefening
  • Automatische instelling van de grootte van de beweging
  • Nooit wachten op een toestel dat bezet is
  • Eigen voortgang via persoonlijke Milon Me app
  • Na elke 20 trainingen aanpassing van de training

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen voor kracht en uithoudingsvermogen. Samen met een trainer worden éénmalig alle toestellen ingesteld. Jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren worden bewaard. Iedere keer dat je je aanmeldt op het toestel, stelt deze zich in naar jouw lichaam. Hierdoor kun je de oefening niet meer verkeerd doen. 

1 x in de 5 dagen 35 minuten trainen

Een volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten! Je maakt 2 rondes op de cirkel. Per ronde doe je 6 spieroefeningen van 1 minuut en 2 conditieoefeningen van slechts 4 minuten. Hierdoor gaat het sporten met de Milon Cirkel heel snel. 1 x per 5 dagen op de Milon Cirkel trainen is al voldoende voor resultaat!

Meer resultaat, hoe kan dat?

Je bent sterker als je iets moet tegenhouden, dan wanneer je iets moet wegduwen. In de teruggaande beweging van een oefening kun je dus een zwaarder gewicht hebben. Op gewone fitnesstoestellen kun je dit niet instellen. Op de Milon krachttoestellen kan dat wel. Heen en terug heb je een verschillende weerstand, waardoor je in de teruggaande beweging nog steeds traint. Hierdoor doe je per beweging meer dan op een gewoon toestel en heb je met een Milon training meer resultaat.

Vanaf de eerste training merk je al verschil!

Met de Milon Cirkel kan je dus heel veilig en effectief trainen. Maar word je er ook fitter en slanker door? Zonder twijfel! Door de speciale en persoonlijke trainingsmethode train je zeer efficiënt. Met minimaal één training in de 5 dagen verhoog je jouw stofwisseling en verbeter je je uithoudingsvermogen aanzienlijk. Daar hebben we inmiddels ruimschoots ervaring mee.