Tarieven

De kosten van Fit in Ambacht zijn hoger dan die van een normale sportschool. Dat komt door de werking van de apparatuur en de persoonlijke begeleiding die je krijgt. Als je een bepaald doel hebt en je kan en wil 3 keer per week 1 tot 1,5 uur sporten om dat te bereiken, kies dan NIET voor ons, maar voor een reguliere sportschool.

Wil je met 2x per week 35 minuten je doel kunnen bereiken zonder te wachten op een vrij toestel, zonder moeilijke oefeningen en zonder alle toestellen zelf te hoeven instellen, dan ben je bij ons op je plaats.

De vraag is eigenlijk, wat ben je bereid te investeren qua tijd en geld? Wat is het je waard om je gezondheid te verbeteren en eventuele klachten in de toekomst te voorkomen. En niet alleen voor nu of de komende maanden, maar eigenlijk de rest van je leven. Want we willen allemaal oud worden, maar wel op een gezonde manier. En dat gaat helaas niet vanzelf.

Betaling per maand:

3 maanden: 79,50 per maand

6 maanden: 69,50 per maand

12 maanden: 59,50 per maand

18 maanden: 54,50 per maand          

 

Let op: maandabonnementen lopen na de eerste termijn automatisch door, maar zijn dan maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

 

Betaling per jaar:

Jaarabonnement bij betaling in 1 keer: 645,00
(€ 69,00 korting t.o.v. 12 maanden)

Een jaarabonnement stopt automatisch na 12 maanden, tenzij je aangeeft dat je lid wilt blijven.

 

Alle abonnementen inclusief gratis koffie of thee na de training.

Bij inschrijving voor 1 september 2019 kun je gebruik maken van de openingsaanbieding.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden.