1 juli jl. is Fit in Ambacht gestart met de Milon Cirkel. Een nieuwe manier van trainen die veel efficiënter is, waardoor je met een korte training resultaat kunt behalen. Sterkere spieren, een betere conditie en een strakker lichaam is mogelijk met minimaal 1x per 5 dagen 35 minuten sporten. Al meer dan 160 mensen zijn enthousiast. Vrijdag 4 oktober en zaterdag 5 oktober zijn er 2 voorlichtingen voor mensen die er meer over willen weten.

 

Ervaringen van deelnemers

Hoewel we net zijn gestart, hebben we al ruim 6,5 jaar ervaring met de Milon cirkel in Barendrecht. Mensen die erop trainen hebben zijn enthousiast over het gebruiksgemak van de toestellen en de resultaten van de training. Ruth zegt: Ik ben nu 5 maanden bezig met de Milon cirkel en het geeft een boven verwachting resultaat. Ik ben een aantal kg afgevallen met behoud van spierkracht. Ik kan het iedereen aanbevelen.” René geeft aan veel minder rugklachten te hebben en de nodige kilo´s te zijn kwijtgeraakt met de Milon Cirkel. Miranda is ook zeer enthousiast en schrijft: Inmiddels al weer 3 maanden bezig met Milon. Niets dan positieve ervaringen met de Milon apparaten. 35 minuten verstand op nul en gaan met die banaan! Lekker zweten. Voordelen: meer conditie, betere ademhaling, meer lucht, figuurverbetering, humeurverbetering, meer zin in dingen etc. etc. Nadelen: ik zou ze niet kunnen verzinnen. Altijd een hekel gehad aan fitness op apparaten en nu ben ik helemaal verkocht. Niet twijfelen, gewoon doen!

 

Voorlichting Milon Cirkel

Met 1x per 5 dagen 35 minuten sporten resultaat behalen is nu mogelijk op de Milon Cirkel. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Door de speciale apparatuur en het grote gebruiksgemak train je zeer effectief. Hierdoor hoeft een training niet langer te duren dan 35 minuten. Op de Milon Cirkel train je zowel spierkracht als uithoudingsvermogen. Ideaal om conditie op te bouwen of als ondersteuning bij een afslankprogramma. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en welke voordelen de Milon Cirkel voor jou heeft? Kom dan naar de voorlichting op vrijdag 4 oktober om 19.30 uur of zaterdag  5 oktober om 12.30 uur. Aanmelden kan door het formulier hieronder in te vullen.