Op de Milon cirkel train je veel efficiënter dan met traditionele fitness. Je kunt met een korte training resultaat kunt behalen. Dit komt door de structuur van de training en de werking van de toestellen. Sterkere spieren, een betere conditie of een strakker lichaam is mogelijk met minimaal 1x per 5 dagen 35 minuten sporten. Al meer dan 200 mensen zijn enthousiast. Wil jij meer weten, kom dan naar de voorlichting op vrijdag 31 januari om 9.00 uur. Meld je aan door hieronder je gegevens in te vullen.

Tot en met 31 januari geldt de aanbieding om gratis te sporten tot 1 maart 2020. Is 1 maand te kort, probeer ons dan 3 maanden uit. Dit kan nu vanaf 54,50 per maand in plaats van 79,50.  

Voorlichting Milon Cirkel

Met 1x per 5 dagen 35 minuten sporten resultaat behalen is nu mogelijk op de Milon Cirkel. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Door de speciale apparatuur en het grote gebruiksgemak train je zeer effectief. Hierdoor hoeft een training niet langer te duren dan 35 minuten. Op de Milon Cirkel train je zowel spierkracht als uithoudingsvermogen. Ideaal om conditie op te bouwen of als ondersteuning bij een afslankprogramma. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en welke voordelen de Milon Cirkel voor jou heeft? Kom dan naar de voorlichting op vrijdag 31 of vraag een gratis proefles aan. Aanmelden kan door het formulier hieronder in te vullen. 

Ervaringen van deelnemers

Hoewel we net zijn gestart, hebben we al ruim 7 jaar ervaring met de Milon cirkel in Barendrecht. Mensen die erop trainen hebben zijn enthousiast over het gebruiksgemak van de toestellen en de resultaten van de training.

Ruth zegt: Ik ben nu 5 maanden bezig met de Milon cirkel en het geeft een boven verwachting resultaat. Ik ben een aantal kg afgevallen met behoud van spierkracht. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

René geeft aan veel minder rugklachten te hebben en de nodige kilo´s te zijn kwijtgeraakt met de Milon Cirkel.

Miranda is ook zeer enthousiast en schrijft: Inmiddels al weer 3 maanden bezig met Milon. Niets dan positieve ervaringen met de Milon apparaten. 35 minuten verstand op nul en gaan met die banaan! Lekker zweten. Voordelen: meer conditie, betere ademhaling, meer lucht, figuurverbetering, humeurverbetering, meer zin in dingen etc. etc. Nadelen: ik zou ze niet kunnen verzinnen. Altijd een hekel gehad aan fitness op apparaten en nu ben ik helemaal verkocht. Niet twijfelen, gewoon doen!